Росія не наважиться застосувати ядерну зброю – генерал США

0
Росія не наважиться застосувати ядерну зброю – генерал США
Росія вже неодноразово отримувала попередження, зокрема від США, про наслідки для неї у разі застосування ядерної зброї.

Генерал-лейтенант, колишній командувачо сухопутними військами США в Європі Бен Годжес переконаний, що шансів на те, що Росія застосує ядерну зброю у війні проти України, практично немає.

Таку думку Бен Годжес висловив у інтерв'ю ТСН.ua.

"Думаю, що шансів на те, що Росія застосує ядерну зброю, практично немає. Це так малоймовірно… Президент Байден попередив їх про катастрофічні наслідки. Я думаю, вони в це вірять. І вони також знають, що за допомогою тактичної ядерної зброї вони нічого не досягнуть. Це не змінить ситуацію на полі бою на їхню користь. Не буде якихось яскравих результатів для Росії від застосування ядерної зброї. Насправді, найкраще ядерна зброя працює, якщо її не використовувати. Тому що люди хвилюються: "Боже, вони можуть ядерну зброю застосувати". Як тільки вони це зроблять, все закінчиться", - сказав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні