Як придбати житло в Ірпені*

0
0
Як придбати житло в Ірпені*
Коли ви обираєте нерухомість для покупки квартири – до цього питання завжди потрібно підходити максимально скрупульозно. Більшість майбутніх інвесторів дивляться на доступність вартості житла. Але насамперед варто звернути увагу не лише на ціну квартири, а й ближче познайомитись із самим забудовником.

Він має бути надійним і мати, як мінімум, один готовий зданий об'єкт, а не лише будинки на етапі будівництва.

Одним із найвідоміших та найнадійніших забудовників Ірпеня є Будівельна група Синергія. Тут ви можете вибрати житловий комплекс на будь-який смак – біля лісу чи набережної, найближчий за розташуванням до Києва або в тихому районі міста. У готовому будинку чи на етапі будівництва.

Багато хто шукає варіанти, щоб купити квартиру в Ірпені в розстрочку без першого внеску.

На жаль, зараз на ринку нерухомості такі пропозиції зустрічаються вкрай рідко. Але не поспішайте бігти за кредитом чи іпотекою на власне житло, адже незважаючи на тривалий термін виплат та всю привабливість — підсумкова вартість з відсотками за кредитом чи іпотекою буде дуже значною. Та й виплачувати кредит 20 років – сумнівна перспектива.

Але не впадайте у відчай! Якщо ви вже зважилися на покупку власного житла у новобудові, але у вас немає на руках потрібної суми – подумайте про розстрочку. Багато надійних забудовників мають квартири в розстрочку в новобудові. Та й зміна ціни буде для вас незначною.

Особливості покупки квартири в розстрочку в Ірпені:

  • доступний початковий внесок – від 30%;

  • можливість поступово виплачувати залишок суми;

  • можливість оформити розстрочку на готове житло з найкращим плануванням у новобудові;

  • можливість оформити розстрочку на об'єкт нерухомості, що знаходиться ще на етапі будівництва.



Які плюси на вас чекають, якщо вкладатися в будівництво, а не купувати вже готове житло?

  • після внесення першого внеску ви можете поступово сплачувати залишок суми забудовнику;

  • поки йде будівництво новобудови, у вас є можливість відкладати гроші на ремонт та меблі для свого нового житла.



І тільки коли новобудова буде готова, ви зможете поступово приступати до ремонтних робіт у власній квартирі з ідеальним плануванням.

Купити квартиру в Ірпені – вдале рішення. Адже Ірпінь – місто, що швидко зростає і розвивається, знаходиться всього в 15 хвилинах їзди від метро Академмістечко. Тут дуже розвинена інфраструктура і, на сьогоднішній день, багато родин обирають саме це місто для життя.

Ірпінь вважається найекологічнішим містом, найближчим до столиці. Тут є безліч парків та скверів для мешканців міста. Протяжна набережна на березі річки Ірпінь, з майданчиками для футболу, волейболу, баскетболу, боксу та воркауту, дитячі майданчики, сервіс з оренди човнів та катамаранів та громадські мангали зі столами та лавками для барбекю.

Також біля Центрального парку знаходиться найбільший у місті сосновий ліс для довгих прогулянок на свіжому повітрі.

Відповідно, тут дуже багато новобудов з доступними цінами на квартири з ремонтом або без. Купуючи квартиру в розстрочку в новобудові від надійного забудовника, ви можете бути впевнені в тому, що вартість для вас буде зафіксована, ви виплачуватимете її поступово та без додаткових відсотків.

В підсумку ви отримаєте власне житло у новобудові в мальовничому місті Ірпінь за приємною ціною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні