У Зеленського розповіли як можна зберегти обличчя Кремлю

0
У Зеленського розповіли як можна зберегти обличчя Кремлю
Російський режим вчинив найжорстокіший акт державного тероризму від Другої світової війни.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що є єдиний способіб для Кремля "зберегти обличчя" - терміново припинити війну проти України.

Таку думку Єрмак висловив у колонці для видання The Washington Post.

"Російські війська відступають. Російській промисловості не вистачає ресурсів, економіка руйнується, і термінове припинення бойових дій є єдиним способом для Росії зберегти обличчя", - наголосив Єрмак.

Керівник ОП наголошує: Москва заявляє про нібито готовність "відновити" переговори з Україною, але у Кремлі хочуть закінчити війну переможцем. Тому не Росія не хоче говорити про повернення Україні захоплених територій; про звільнення депортованих людей; про виплату компенсацій за завдані збитки та про угоду про видачу військових злочинців.

Єрмак наголсив, що "корисні ідіоти на Заході" активніше закликають до миру на тлі ядерних погроз Путіна. "Колишні та нинішні політики та впливові бізнесмени закликають до переговорів із Кремлем нібито заради миру. Заради людства. Але не заради України чи справедливості", - пише голова Офісу президента.

Він також наголосив, що російський режим вчинив найжорстокіший акт державного тероризму від часів Другої світової війни.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні