Зовсім все погано: у російську армію почали набирати безхатьків

2
Зовсім все погано: у російську армію почали набирати безхатьків
Російські чиновники агітують безхатченків вступати до лав армії, щоб йти воювати проти України.

Про це повідомили в ефірі Freeдом.

Так, в один з притулків для безхатченків в Санкт-Петербурзі прийшов місцевий чиновник і запропонував роздавати постояльцям листівки про запис на військову службу. У місцевих органах влади зазначили, що це була його особиста ініціатива.

Екс-глава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж заявив, що Росія використовує всі можливі ресурси, щоб збільшити кількість військових у своїй армії.

"Це будуть, звичайно, вбиті. Наразі їм потрібно створити на проривних напрямках якийсь масовий рух військових. Зараз беруть всіх, особливо представників національних меншин... Не вийшло великго вербування. Відповідно, вони пішли в зони, в притулки", - пояснив Маломуж.

За його словами, у цих людей немає потрібної підготовки, у них немає шансів вижити в умовах бойових дій, а тому їх будуть використовувати як "гарматне м'ясо".

Генерал наголосив, що такі дії РФ свідчать про відсутність резервів і підготовлених до війни кадрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
статя розчитана на баранячий розум. Херню пишете: то бомжів вони набирають, то ракети у них закінчуються, то санкції іх задушат, то кітайці "під шумок" на них нападуть, та бла-бла-бла, бла-бла-бла. стаття розчитана певно для тупих
Відповісти
Пане Петро!Звертаюся до вас з повагою в моїй кислій душі поета.Не розумію чому ви так написали.адже люди намагаються зробитии контєнт цікавим хоч якось крапка А написано досить правдиво і стримано як в прокуратурі.З любовю до вас.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні