У Німеччині невідомі підпалили дитсадок, куди ходять діти українських біженців

0
У Німеччині невідомі підпалили дитсадок, куди ходять діти українських біженців
У німецькому Лейпцигу невідомі намагалися підпалити дитячий садок, куди ходять діти українських біженців, пише Остров.

Очевидно, зловмисники розлили легкозаймисту рідину перед входом до будівлі і влаштували підпал. Вогнем було пошкоджено двері закладу. На момент загоряння у ньому ніхто не перебував, тому обійшлося без постраждалих.

Поліція не виключає, що ця НП може бути пов'язана з інцидентом, який стався в Лейпцигу минулого тижня. У п'ятницю невідомі закидали запальними пристроями гуртожиток для біженців, який знаходиться лише за 700 метрів від дитячого садка.

Обидва інциденти відбулися під час пам'ятних заходів, присвячених роковинам з дня расистських заворушень у Ростоку. Тоді, 1992 року, праві екстремісти скоїли погром у районі, де проживали іноземці. Таким чином, слідчі Лейпцига підозрюють, що зловмисники мали політичні мотиви, - наголошується в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні