У Німеччині чиновник домагався дітей українських біженців

0
У Німеччині чиновник домагався дітей українських біженців
У Німеччині державний службовець домагався дітей українських біженців, погрожуючи їм депортацією.

Про це пише УНІАН з посиланням на BILD.

Суд у Гамбурзі вже виніс вирок у цій справі. Обвинувачений 43-річний чиновник Денніс В. отримав 8 років в'язниці за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 і 11 років і виробництво дитячої порнографії.

Згідно з матеріалами суду, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну німецький громадянин допоміг сім'ї хлопчиків втекти до Німеччини, пообіцявши стати їхнім "захисником". Після приїзду українців він почав шантажувати сім'ю, погрожуючи їм депортацією, а натомість чоловік вимагав близькості з дітьми.

З березня 2022 по квітень 2023 року він кілька разів чіплявся до дітей у своєму автомобілі та знімав це на фотоапарат. Серед іншого він просив дітей зробити йому масаж. А після того, як хлопчики відмовилися, він почав писати старшій дитині електронні листи з погрозами. "Вам тут більше не раді. У мене є влада депортувати тебе і твою сім'ю", - було написано в одному з повідомлень.

На суді чиновник визнав більшу частину звинувачень, завдяки чому українським дітям не довелося давати свідчення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні