Ув'язнених з бойовим досвідом звільнять з-під варти для захисту України: пояснення. ВІДЕО

1
-2
Ув'язнених з бойовим досвідом звільнять з-під варти для захисту України: пояснення. ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що українці з реальним бойовим досвідом, які попали за ґрати, будуть звільнені з-під варти і зможуть компенсувати свою провину у найгарячіших точках війни, пише УНІАН.

Він наголосив, що кожен, хто може долучитися до боротьби з окупантами, повинен це робити.

«Тому було ухвалене рішення непросте, з моральної точки зору, але корисне з точки зору нашого захисту. В умовах воєнного стану учасники бойових дій, українці з реальним бойовим досвідом будуть звільнені з-під варти. І зможуть компенсувати свою провину у найгарячіших точках війни. Ще з деяких людей, учасників АТО, знімаються всі санкції», - повідомив Зеленський.

Генеральна прокурорка Ірина Венедиктова роз‘яснила інформацію щодо звільнення з під варти деяких в‘язнів для участі в захисті держави від російських загарбників.

«Перше - це не масова акція, а дуже виважений і точковий крок.

Простою людською мовою кажучи, населенню хвилюватися за те, що через це кримінал заполонить вулиці, не варто. А тим, хто відбуває покарання, сподіватися на «день відкритих дверей теж», - наголосила генпрокурорка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
замість такого, давно належить вислати на передову так званих охвінцерів запасу, котрим режим народним коштом постійно підвищує пенсії, не дивлячись навіть на те, що такі особини ніколи у своєму житті не воювали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні