--> В українськийх дитсадках можуть з'явитися камери відеоспостереження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В українськийх дитсадках можуть з'явитися камери відеоспостереження

0
-6
В українськийх дитсадках можуть з'явитися камери відеоспостереження
На сайті електронних петицій з’явилась пропозиція встановити у кожному дитячому садку камери відеоспостереження.

Про це пишуть Регіон Новини.

Авторка петиції «Щодо обов’язкового обладнання всіх закладів дошкільної освіти системами відеоспостереження» вважає, що таким чином дітей можна буде вберегти від булінгу, фізичного насильства, морального тиску зі сторони одноліток та вихователів.

«Шановний пане Президенте! На сьогоднішній день збільшується кількість випадків жорстокого поводження з дітьми в закладах дошкільної освіти, як зі сторони їхніх однолітків, так і зі сторони вихователів, що проявляється у моральному (ігнорування дитини, систематичне приниження та знущання, словесні образи тощо) та/або фізичному насильстві. Таке поводження з дитиною завдає непоправної шкоди її здоров’ю, розвитку і соціалізації, нерідко стає й загрозою її життю чи навіть є причиною смерті, – пише авторка петиції.

На сьогоднішній день, 20 вересня, петиція набрала 9133 голоси з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилось 87 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні