На фронті загинув відомий український активіст

0
На фронті загинув відомий український активіст
Увечері 15 квітня стало відомо, що на фронті загинув сержант 59-ї бригади ЗСУ Павло Петриченко, який був автором петиції щодо обмеження роботи онлайн-казино.

Про це повідомила його сестра Марина Петриченко у Facebook, пише ТСН.

"Сьогодні на Донеччині під час виконання бойового завдання загинув мій брат, сержант 59-ї бригади Павло Петриченко. Прохання не турбувати нашу родину деякий час. Про місце та час прощання повідомимо згодом", – написала вона.

Відомий український блогер і волонтер Ігор Лаченков (Лачен) заявив, що загиблий був для нього моральним авторитетом та орієнтиром.

"Людина, яка змінювала цю країну та мала змінювати її далі, ще більше. Таких людей дуже мало, він загинув як воїн – на полі бою", – пише Лачен.

Павло Петриченко був активістом та одним із засновників руху "Хто замовив Катю Гандзюк". Перед повномасштабним вторгненням вів проєкти у Сергія Притули. За декілька тижнів до повномасштабки він очолив штаб майбутньої партії Сергія Притули, про що планувалося оголосити в березні 2022 року, але на заваді стала війна. Потім працював у волонтерському фонді Притули, після чого приєднався до лав ЗСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні