--> Частини людського тіла, які скоро зникнуть | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Частини людського тіла, які скоро зникнуть

2
-3
Частини людського тіла, які скоро зникнуть
Деякі частини тіла, з часом зникнуть. Люди не перестануть розвиватися, хоча багато змін, які відбуваються з людиною – непомітні. З часом, зміни проявлять себе в повну силу: сказав Чарльз Дарвін - батько еволюції.

Пальці

Наші пальці на ногах з самого початку були створені для підтримки рівноваги, тим не менш, центр нашого балансу став великий палець ноги. В цьому відношення наші пальці втратили свою першопочаткову функцію і тому стали майже непотрібними.

Чоловічі соски

На ранніх стадіях розвитку, коли ембріон ще не має статі, у нього обов’язково розвиваються соски. Коли плід повністю розвинувся і набув ознак чоловічої статі, соски все ж залишаються. Проте через недостатню кількістю пролактину в організмі, чоловічі залози не можуть виробляти молоко.

Зуби мудрості

Наші предки харчувалися їжею, яку треба було добре пережовувати, від чого і розвинулися зуби мудрості. Зараз вони нам зовсім не потрібні і дуже часто видаляються хірургічним втручанням. Згодом, вони і зовсім зникнуть з нашого організму.

Волосся на тілі

Цікаво те, що брови були призначені для того, аби піт з лоба не потрапляв прямо у очі. Також волосся на тілі не має ніякої додаткової функції, окрім як грати роль в приваблюванні протилежної статі.

Копчик

Копчик був створений для того, аби тварини підіймали за допомогою нього хвости: таким чином вони спілкуються між собою. А у людей копчик присутній, як нагадування про наше колишнє життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схоже,що в українців,вже зник один орган,це мозги....бо проголосувати за ЧМО,могли тільки люди без мозгів.
Відповісти
Схоже,щьо в українців,вже зник один орган,це мозги....бо проголосувати за ЧМО,могли тільки люди без мозгів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні