--> Продукт, який знижує ризик раку на 45% | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Продукт, який знижує ризик раку на 45%

1
4
Продукт, який знижує ризик раку на 45%
Дослідження показують, що люди, які щодня їли гриби, мали менший ризик виникнення онкологічних захворювань ніж ті, які цього не робили.

Щоденне споживання грибів може захистити організм людини від різних видів виникнення раку на 45%. До такого висновку прийшли вчені , які проаналізували більш як 19 500 хворих.

Про це повідомляють на сайті Інституту раку штату Пенсільванія.

«Загалом вчені проаналізували майже 20 тисяч випадків онкологічних захворювань. Вони виявили, що споживання хоча б 18 грамів грибів на день знижувало ризики розвитку раку на 45%", - пише Penn State.

Зі слів аспіранта Джибріла М. Ба, гриби є хорошим захисником клітин і основним антиоксидантом.

"Поповнення запасів антиоксидантів в організмі може допомогти захистити від окисного стресу і знизити ризик раку" - розповідає аспірант.

Також вчені розповідають про те, що саме гриби мають багато вітамінів і поживних речовин.

Майбутнє дослідження буде корисним для більш глибокого вивчення захисних ефектів, які мають гриби, і для створення дієт, які запобігають раку.

Автори дослідження запевняють, що в цілому, результати представляють важливі докази захисної дії грибів проти раку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от якраз антиоксидантів у грибах практично немає, однак гриби є непоганими сорбентами, які поглинають шкідливі речовини, тому вони і запобігають раковим змінам клітин. в цілому шкоди від грибів більше ніж користі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні