СБУ заблокувала канали незаконної міграції. ФОТО

0
0
СБУ заблокувала канали незаконної міграції. ФОТО
У Луганській та Закарпатській областях СБУ заблокувала два канали нелегальної міграції в Україну. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У Луганській області припинено діяльність міжрегіонального угруповання, яке організувало незаконну легалізацію іноземних громадян. Ділки облаштували підпільну майстерню для серійного виготовлення підроблених документів.

Зловмисники організували протиправний механізм легалізації в Україні вихідців із країн Близького Сходу. Для цього вони виготовляли закордонним замовникам підроблені документи, зокрема, для вступу в українські ЗВО.

У Закарпатській області заблоковано канал незаконної міграції іноземців через державний кордон України в Євросоюз. Правоохоронці затримали організатора при спробі незаконного переправлення трьох нелегалів із країн Центральної Азії.

Протиправну діяльність організував громадянин однієї із країн Південного Кавказу. Своїм "клієнтам" він обіцяв забезпечити перехід через держкордон України в ЄС поза встановленими пунктами пропуску.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні