Росіянам хочуть встановити граничну вагу: людям - 80 кг, чиновникам - 100 кг

2
-9
Росіянам хочуть встановити граничну вагу: людям - 80 кг, чиновникам - 100 кг
У Росії слід встановити обмеження по вазі для росіян і чиновників. Таку думку висловив лідер ЛДПР Володимир Жириновський в ефірі радіо «Комсомольська правда», пише U-News.

«надто товстий чоловік - це великі витрати для держави. Його треба лікувати, треба давати дієту. В цей час люди, які нормально себе почувають, від держави недоотримують. Я ще в 2014 році сказав, майже сім років тому: давайте встановимо 80 кілограмів», - заявив Жириновський.

Крім цього депутат закликав встановити граничну вагу для чиновників. На його думку, вони повинні важити не більше 100 кілограмів.

«Вага чиновника - 100 кг і не більше. А якщо 120, 150, що це таке взагалі? Ми повинні його орієнтувати. Що ви так багато їсте? У вас же діабет вже не другого ступеня, а першого», - обурився він.

Ініціативу парламентарія підтримала член Національної асоціації дієтологів Наталія Круглова. За її словами, на медичну допомогу громадянам з надмірною вагою дійсно виділяють велику суму.

Причиною стало те, що ця частина населення частіше хворіє на цукровий діабет і артеріальну гіпотензію, захворювання суглобів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тих хто не "вписується"-знищувати.Наступним кроком, обмежити кількість відвідувань " нужника", кількість дітей, ітд.. "Скрєпи крєпчают"
Відповісти
Знищувати треба таких рагулiв, як ти шалава.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні