Світовий банк планує інвестувати в українську освіту

0
1
Світовий банк планує інвестувати в українську освіту
Світовий банк має намір запустити інвестиційний проєкт, метою якого є створення умов для підвищення ефективності, якості та прозорості вищої освіти в Україні.

Пише Освіта.

Про це йшлося на зустрічі міністра освіти Сергія Шкарлета з директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Арупом Банерджі.

За словами міністра освіти Сергія Шкарлета, з огляду на пандемію COVID-19, окрім створення сучасного освітнього середовища в закладах вищої освіти та оснащення університетів сучасним обладнанням, важливо підтримати сферу вищої освіти в організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання.

Міністр звернув увагу на те, що в проєкт також закладено й реалізацію певних освітніх політик. Ідеться про розбудову фінансової автономії закладів вищої освіти, розширення імплементації формульного підходу до фінансування, удосконалення мережі закладів вищої освіти.

«Ми маємо наміри якнайшвидше розпочати процес погодження проєкту за національними процедурами. Хочу ще раз наголосити на важливості збереження позитивної динаміки відносин та розширенні співпраці зі Світовим банком, подякувати за постійну підтримку, експертну та технічну допомогу, яку ми отримуємо від банку», – наголосив міністр освіти і науки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні