В одному з міст України учням платитимуть гроші за успішність

0
В одному з міст України учням платитимуть гроші за успішність
У Чернігові виплачуватимуть за успіхи у навчанні школярам-пільговикам у розмірі 3200 гривень.

Про це пише Суспільне.

Виконавчий комітет Чернігівської міськради 28 лютого прийняв новий порядок виплат допомоги дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування, дітям загиблих захисників чи захисниць України.

Зі слів начальника управління освіти Василя Білогури, виплата встановлена на рівні прожиткового мінімуму для дітей та буде нараховуватися за результатами семестру двічі на рік.

"Учням, які навчаються на 10-12 балів або мають високий рівень результатів навчання – 100 % від прожиткового мінімуму, який затверджений на 1 січня 2024 року для дітей від 6 до 18 років. І учням, які навчаються на 7-12 балів або мають достатній рівень результатів навчання — 65 %. Прожитковий мінімум для дітей від 6 до 18 років станом на 1 січня 2024 року встановлений 3 196 гривень".

Раніше з бюджету громади також виплачували допомогу пільговикам за успіхи у навчанні. 1000 і 700 гривень щосеместру відповідно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні