--> Двоє дівчат торгували наркотиками: їм загрожує до 12 років ув'язнення. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє дівчат торгували наркотиками: їм загрожує до 12 років ув'язнення. ФОТО

0
1
Двоє дівчат торгували наркотиками: їм загрожує до 12 років ув'язнення. ФОТО
У Запорізькій області правоохоронці вилучили у двох дівчат шість кілограм психотропних речовин, а також екстазі, Альфа PVP і марихуану. Про це в четвер, 21 січня, повідомляє прес-служба поліції області.

Відзначається, що поширенням наркотиків займалися дві подруги у віці 16 і 18 років.

Правоохоронці провели обшук у квартирі, яку вони орендували та організували під фасувальний цех.

"В результаті, вилучено понад тисячу сліп-пакетів різних обсягів з розфасованими наркотиками і психотропами, вагою понад шість кілограмів, таблетки екстазі, а також мобільні телефони, фасувальні матеріали з логотипом "лавки" та електронні ваги. Сума вилученого за цінами "чорного" ринку становить понад сім мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні поліції.

За даними правоохоронців, дилери працювали на Телеграм-каналі, через який розповсюджували наркотики. Наркотичні речовини вони отримували через пошту, розфасовували їх і відправляли клієнтам. Для реалізації товару з метою конспірації зловмисниці використовували вигадані анкетні дані.

Одну зі зловмисниць поліцейські затримали, коли вона отримала чергову посилку із забороненими речовинами, у неї вилучили два пакети з Альфа PVP загальною вагою близько кілограма.

Фігурантки затримані, їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних засобів і психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до вказаної злочинної діяльності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні