21-річна дівчина продавала наркотики по всій Україні

0
21-річна дівчина продавала наркотики по всій Україні
Львівські поліцейські у понеділок, 26 червня, затримали на площі Кропивницького 21-річну мешканку Яворівського району, яка продавала наркотичні речовини та психотропи. За інформацією правоохоронців, дівчина мала з собою 150 психотропних та нарковмісних таблеток, 10 марок LSD, псилоцибінові гриби.

Про це пише ZAXID.NET.

У прес-службі поліції Львівської області у вівторок, 27 червня, повідомили, що затриманій загрожує до восьми років в'язниці.

«27 червня провели обшук за місцем проживання затриманої, під час якого поліцейські виявили та вилучили велику кількість наркотиків та психотропів. Зокрема, кілька десятків капсул сильних лікарських препаратів, приблизно 700 нарковмісних та психотропних таблеток, псилоцибінові гриби, понад 200 марок LSD, а також зіп-пакети з кристалоподібною та порошкоподібною речовиною білого кольору. Все вилучене скерували на експертне дослідження», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці зазначили, що дівчина продавала наркотики по всій Україні. Це викрили працівники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області.

Затриманій повідомили про підозру за статтею про незаконне виробництво, збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років в'язниці. Наразі триває досудове розслідування. Поліцейські шукають канал надходження наркотиків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні