На території Луцької громади інвентаризують усю землю

1
0
На території Луцької громади інвентаризують усю землю
Луцька влада проведе повну інвентаризацію усіх земель громади.

Повідомляє Волинь юа.

Про це у інтерв'ю заявив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Так. у мера Луцька поцікавилися, чи буде, зважаючи на останній земельний скандал у Княгининку, проводитись інвентаризація наявних земельних ділянок у Луцькій громаді та запуск прозорої системи їхнього розподілу.

Міський голова запевнив, що інвентаризацію проведуть та врахують інтереси мешканців територіальної громади.

«Так, проводитись однозначно буде. Вже сьогодні працівники управління земельних ресурсів, управління архітектури опрацьовують механізми «наведення порядку» у цьому питанні. Адже, як ми спостерігаємо, порядку не було ні з земельними ділянками, ні з порядком використання земельних ресурсів, ні з забудовами. Тому потрібно розробляти і затверджувати Генеральні плани по об’єднаних територіальних громадах, що доєдналися до Луцька, інвентаризувати усю землю. Тоді разом з депутатами ми вирішимо, на яких умовах буде відбуватися чи то надання в оренду, чи виділення у постійне користування, чи продаж з аукціону, чи оренда з аукціону земельних ділянок. Але однозначно рішення ми будемо приймати із врахуванням інтересів мешканців ОТГ», - відзначив Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Своїм - все, ворогам - закон! Браво!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні