Підприємець з Луцька судиться через оцінку землі

0
4
Підприємець з Луцька судиться через оцінку землі
Луцький підприємець Володимир Гопанчук судиться з міськрайонним управлінням Держгеокадастру у Ковельському районі та місті Ковелі. Іншим відповідачем є головне управління Держгеокадастру у Волинській області.

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

Позивач хоче визнати протиправними дії відповідачів при формуванні двох витягів за 2020 та 2021 роки із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, площею 4 гектари (кадастровий номер 0710400000:15:008:0153), у Ковелі на вулиці Варшавській. На його думку, спеціалісти неправильно застосували локальні коефіцієнти на місцезнаходження цієї землі.

Володимир Гопанчук просить зобов’язати Держгеокадастр сформувати та видати йому новий витяг з технічної документації із застосуванням локальних коефіцієнтів:

«Прилягання до вулиць без централізованого водопостачання» із значенням 0,90;

«Прилягання до вулиць без каналізації» із значенням 0,90;

«Прилягання до вулиць без централізованого теплопостачання» із значенням 0,90;

«Не забезпечена централізованим газопостачанням» із значенням 0,90.

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Сергій Костюкевич виявив, що позовна заява містить недоліки. В ній не зазначено вимог до головного управління Держгеокадастру у Волинській області, що позбавляє суд можливості визначити характер спірних правовідносин.

Суд своєю ухвалою надав позивачу десятиденний строк для усунення недоліків позовної заяви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні