--> Влада Москви зібралася стежити за своїми жителями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Влада Москви зібралася стежити за своїми жителями

0
-4
Влада Москви зібралася стежити за своїми жителями
Департамент інформаційних технологій Москви розмістив на сайті держзакупівель тендер про розробку системи, безперервно відстежує активність жителів на території Москви та в міських об'єктах.

Пише Українська правда.

Система буде збирати детальний "цифровий профіль" користувачів всіх міських послуг і зможе вивчати активність москвичів в окремо взятих районах і на "міських об'єктах". "Збагачений профіль" користувача міститиме дані про заборгованість і штрафи, інформацію про проїзний документ і соцкартку, система буде зіставляти це з інформацією з громадських точок доступу до Wi-Fi і від операторів, відстежувати "територіальні заборони" і "медичні порушення", а також враховувати дані соцопитувань в розрізі окремих районів міста.

Система буде збирати дані в знеособленому вигляді, тобто в них не буде інформації про прізвища, імені, по батькові або місце народження користувача. Дані стануть аналізувати співробітники апарату мерії Москви. В технічному завданні тендера сказано, що система покликана швидко виявляти нові тренди, давати детальну аналітику про різні дії користувачів і мати можливість оперативно реагувати на зміни ситуації в місті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні