--> У Луцьку жорстоко зґвалтували школярку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку жорстоко зґвалтували школярку

1
10
У Луцьку жорстоко зґвалтували школярку
У Луцьку на території одного із СТО зґвалтували неповнолітню дівчину, пише ІА Волинські новини.

Подія сталася 19 жовтня пізно ввечері. Як відомо, чоловік вступив у статеві відносини з ученицею 9-го класу. Дівчинка – жителька Луцька.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, зазначивши, що 14-річна дівчина зверталась у лікарню за медичною допомогою, лікарі вже, своє чергою, звернулися у правоохоронні органи з відповідною заявою.

Слідчо-оперативна група встановила особу чоловіка, який вступив в статеві зносини з неповнолітньою. Всі обставини події встановлюють. Відомості відповідним чином зареєстровані.

Деталі – згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
19 жовтня >пізно< ввечері...на території одного із СТО...ученицею 9-го класу...... Чим ВОНА займалася? Чому інформації дуже мало? Ви з "людини" зробили ґвалтівника без рішення суду?
І виправіть помилки "писаки".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні