--> З'явились ФОТО нового екологічного папамобіля Тойота | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З'явились ФОТО нового екологічного папамобіля Тойота

0
-2
З'явились ФОТО нового екологічного папамобіля Тойота
Воднево-електричний автомобіль Toyota Mirai - перший екологічний папамобіль в спецгаражі Ватикану.



Два екземпляри моделі були спеціально підготовлені для Папи Франциска на прохання Конференції японських єпископів і будуть використовуватися главою католицької церкви в листопаді під час візиту понтифіка в азіатську країну, пише novosti-n.



Побудований на тій же платформі, що і гібрид Prius, Mirai зазнав ряд модифікацій для функції папамобіля. Кузов подовжили на 21 см і встановили спеціальну конструкцію в задній частині, що збільшило загальну висоту збірки до 2,7 м (майже на 1,17 м більше, ніж у серійної машини).



Нинішній Папа, відмовився від броньованих автомобілів, тому гібрид Toyota не має балістичного захисту і має лише свого роду лобове скло в конструкції, побудованої для того, щоб перевозити Папу.



Про доробки механічної складової папамобіля Mirai не повідомляють.



Серійний автомобіль обладнаний електродвигуном потужністю 152 к.с., акумулятори не вимагають зовнішньої підзарядки й живляться від водневого паливного елемента, що гарантує запас ходу моделі більше 500 км.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні