Авто з людьми в салоні впало в річку: загинула жінка та двоє дітей. ФОТО

0
Авто з людьми в салоні впало в річку: загинула жінка та двоє дітей. ФОТО
Поблизу Чернігова внаслідок ДТП на понтонній переправі загинула жінка та двоє дітей, повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Чернігівській області, передає Укрінформ.

"Автомобіль «Опель Корса» з’їхав з понтонної переправи у р. Десна, що в межах м. Чернігів, та потонув. В автомобілі перебувало четверо осіб, з яких дві дитини (хлопчики 2010 та 2022 р.н.). Коли автомобіль злетів у воду, чоловік встиг урятуватись. Троє людей - жінка та діти - залишались у транспортному засобі", - зазначають у ДСНС.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт була сформована група. Водолази-піротехніки відшукали автомобіль на дні водойми, машину з тілами загиблих підняли за допомогою будівельного автокрана. Загалом до робіт залучалося 37 осіб та 10 одиниць техніки, 1 човен.

За фактом трагедії проводиться розслідування.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні