Перемир'я на Донбасі: окупанти двічі порушили режим тиші

1
13
Перемир'я на Донбасі: окупанти двічі порушили режим тиші
Минулої доби, 16 вересня, у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано два порушення збройними формуваннями Російської Федерації режиму припинення вогню.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру ООС у соцмережі. Зокрема, постріл в бік українських позицій з підствольного гранатомета відмічено поблизу Катеринівки, неприцільний вогонь зі стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне. Українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували.


"Бойових втрат і поранень серед українських захисників унаслідок пострілів немає. На жаль, у районі Новотошківського загинув один український захисник унаслідок необережного поводження з гранатою", - зазначається у повідомленні.


З початку поточної доби, 17 вересня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не порушення.. це так "сєпарня" розважається, так вважає "головний мікроб"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні