Окупанти порушили перемир’я на Донбасі

0
-1
Окупанти порушили перемир’я на Донбасі
На Донбасі бойовики порушили перемир'я, здійснивши два обстріли, українські військові відповіді не давали.

Як передає «УНІАН», про це повідомив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко на брифінгу на Донеччині.

«Ситуація на лінії розмежування стабільна і контрольована. На жаль, з боку противника в 00:20-00:45 був обстріл підрозділу 36-ї окремої бригади морської піхоти стрілецькою зброєю, ручними протитанковими гранатометами, великокаліберними кулеметами. Втрат з боку Об'єднаних сил немає. Наші підрозділи поки мовчать. Той обстріл, який був вночі, загрози життю і здоров'ю особового складу не завдав», - розповів він.

Крім того, за словами Кравченка, близько 9:00 в смузі відповідальності 79-ї бригади за допомогою ручних протитанкових гранатометів окупанти здійснили три постріли.

Нагадаємо, що з опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил почався режим повного і всеосяжного припинення вогню.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні