На Волині "СВІДОМІ" йдуть на вибори до Боратинської ОТГ

6
0
На Волині "СВІДОМІ" йдуть на вибори до Боратинської ОТГ
Представники Громадянського Руху "СВІДОМІ", лідером якого є депутат Андрій Покровський, Громадянський Рух "CВІДОМІ" йдуть на вибори до Боратинської сільської ради

Про це стало відомо у п'ятницю, 4 вересня, під час конференції руху в РЦ "Промінь".

Співзасновник "СВІДОМИХ" та очільник однойменної партії Тарас Шкітер зазначив, що це рішення стало наслідком тривалих дискусій і перемовин з партнерами та всередині команди.

"Ми йдемо на місцеві вибори не лише до Луцької міської ради, але й в інші громади, зокрема до Боратинської сільської ради", – сказав він.

Під час заходу Шкітер представив частину кандидатів, які боротимуться за довіру виборців Боратинської ОТГ, зазначивши, що повний перелік ще формується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це - провальний проект, в мери Луцька - не пройде їх кандидатка, в Боратині - все і без них добре, не пустять їх туди )))
Відповісти
А дулі з маком! Знайшлись боратинці.
Відповісти
Хто такі Свідомі,де вони взялися перед виборами.
Відповісти
так спеціально перед виборами і взялися, через рік - ніхто і не згадає.
Відповісти
А яка тут логіка? Коняча, чи осляча? Мешканці Боратина проголосують за лучан? Не смішіть мої тапочки. У вас з усім смішно і сумно: кандидатка в мери Луцька, система відбору претендентів в команду - штукатурів і вантажників, а сам Покровський як підтвердження того, що в бізнесі досягають успіхів не найрозумніші люди. Це - якщо сказати дуже мягко.
Відповісти
Бездарі-хапуги хочуть прийти на все готове і понаставляти ігрових автоматів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні