Чи відремонтують у Луцьку вулицю Заньковецької цього року

0
0
Чи відремонтують у Луцьку вулицю Заньковецької цього року
Вулицю Заньковецької, що в мікрорайоні Вишків, просять включити до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік.

Про це йшлося 21 січня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 10 грудня у Луцьку зареєстрували петицію з проханням відремонтувати дорогу на вулиці Заньковецької, яке перебуває у вкрай аварійному стані. У мерії відповіли на петицію.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Не пройти і не проїхати»: у Луцьку вулиця потопає у багні.

«За більше, ніж 50 років від дороги не лишилося і сліду: лише ями та вибоїни глибиною до 0,5 метра. У весняно-осінній період пересуватися пішки та автомобілем неможливо», – вказувала авторка петиції Іванна Романюк.

Як звернув увагу голова комісії, депутат Андрій Козюра, на розгляд комісії часто направляють звернення громадян щодо капітального ремонту вулиць.

«Програма капітального ремонту на 2018–2019 роки виконана лише на 50%, тому розглядається можливість не додавати до переліку нових об’єктів, а завершувати заплановані й невиконані ремонти», – зазначив Андрій Козюра та додав, що в місті нараховується дуже багато доріг у жахливому стані. Окрім того, на вулиці Заньковецькій переважає індивідуальна забудова.

Депутатка Алла Надточій зауважила, що дорога на вулиці Заньковецької перебувала в переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2016 рік, однак згодом її виключили зі списку.

«Там суцільні ями й цією дорогою неможливо їхати. Там «швидкі» зупиняються декілька разів, адже не можуть проїхати», – зауважила Алла Надточій.

Мешканці вулиці Заньковецької, своєю чергою, акцентували, що звернення щодо капітального ремонту дороги на вулиці Заньковецької скеровують до міськради з 2011 року.

«Мене навіть не хоче везти додому таксі», – поскаржилася лучанка Наталія Грушка.

Члени комісії запропонували формувати новий список об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька, куди й включати вулиці та двори, щодо котрих лучани направляють звернення або ж включити вулицю Заньковецької до наявної програми.

Врешті члени комісії проголосували за те, аби включити вулицю Заньковецької до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні