Як Івана Сидора проводжали з посади головного лікаря Волинської обллікарні. ФОТО

0
-8
Як Івана Сидора проводжали з посади головного лікаря Волинської обллікарні. ФОТО
20 грудня, засідання колегії управління охорони здоров`я Волинської обласної державної адміністрації розпочалося не так, як зазвичай. Щирі слова захоплення, найкращі побажання та море квітів – так медична спільнота краю подякувала Івану Миколайовичу Сидору, який кілька днів тому пішов з посади очільника Волинської обласної клінічної лікарні, яку обіймав 37 років.

Про це повідомили в пресслужбі медичного закладу.

Найперше з вітанням виступила заступниця голови Волинської обласної державної Світлана Мишковець. Посадовиця наголосила, що внесок Івана Миколайовича у розвиток закладу, який нині є у когорті кращих у державі, – неоціненний. Наголосила на його людських та професійних якостях.

Начальник профільного управління Ігор Ващенюкзазначив, що це – не заслужений відпочинок, а продовження роботи на розвиток медицини краю, тільки уже в іншій іпостасі. Кожен із тих, хто дякував Івану Сидору за десятиліття діяльності, пригадував свої аспекти співпраці з донедавна головним лікарем обласної клінічної лікарні, наголошував на його людських якостях та величезній любові до роботи і краю, медицину якого той розвивав. Іван Сидор, для якого таке віншування стало цілковитою несподіванкою, подякував присутнім і за ці приємні моменти, і за роки підтримки та розуміння у роботі.

Він висловив щире переконання, що галузь охорони здоров’я на Волині й надалі триматиме високу марку, а обласна лікарня під керівництвом нинішнього очільника досягатиме нових висот у профілактиці, діагностиці та лікуванні пацієнтів відповідно до передових світовий практик.

Виконувач обов’язків директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександр Дудар, подякувавши Івану Миколайовичу за змогу працювати і вчитися у такої людини, запевнив, що довіри не підведе і докладе максимум зусиль, аби заклад і надалі розвивався.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні