У Луцьку урочисто підняли Державний Прапор України . ФОТО

1
0
У Луцьку урочисто підняли Державний Прапор України . ФОТО
У Луцьку біля будівлі міської ради урочисто підняли Державний Прапор України.

Про це інформує пресслужба Луцькради.

Традиційно у Луцьку свято Дня Державного Прапора України розпочинають із урочистої церемонії підняття синьо-жовтого стягу перед будівлею міської ради.

Сьогодні в урочистостях взяли участь: перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступники міського голови Костянтин Петрочук та Ірина Чебелюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, радник міського голови Ігор Поліщук, депутати та керівники структурних підрозділів міської ради, представники громадських організацій.

«Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Найбільший національний стяг нещодавно підняли над Печерськими пагорбами. Майорить наш прапор над донецькими териконами та луганськими степами. Тінню, але проходить він й у анексованому Криму. Вітаю вас усіх зі святом. Бажаю міцного здоров’я та наснаги на звершення на благо нашої країни», – привітав присутніх Григорій Недопад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому так багато електорату
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні