Іноземець зґвалтував і жорстоко вбив 14-річну дівчинку

1
3
Іноземець зґвалтував і жорстоко вбив 14-річну дівчинку
Взяли під варту громадянина Молдови, який зґвалтував і вбив 14-річну дівчину на Донеччині.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Зазначається, що 14 вересня, приблизно о 00:30, 39-річний чоловік, який влітку цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту в м. Костянтинівці, познайомився з дівчиною, якій під час нетривалої розмови запропонував вступити з ним у статевий зв’язок.

Зі слів підозрюваного, після статевого акту він злякався, що дівчина може звернутися до поліції, тож дістав з кишені ножа та двічі вдарив ним її у шию. Від отриманих поранень дівчина померла на місці, а зловмисник, задля приховування слідів злочину, затягнув тіло жертви в очерет біля ставка, та покинувши його там, утік.

Як з’ясувалось, вбитою є 14-річна мешканка м. Костянтинівки, яка кілька годин до цього втекла із дому та розшукувалась батьками і поліцією.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України. Призначено ряд судових експертиз.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що означає "оголосили про підозру"?-дали фору для втечі чи як, вносьте конкретику-взяли під варту чи як??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні