В угорській футбольній академії українець гвалтував дітей

0
В угорській футбольній академії українець гвалтував дітей
54-річний педофіл із Закарпаття ґвалтував хлопчиків в угорській футбольній академії. Йдеться про тренера та лікаря-масажера Ласло Немеша уродженця міста Берегово.

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, інформує Четверта студія.

«За обґрунтованою підозрою, до обов’язків чоловіка, який працював тренером, входило також нагляд за дітьми, які ночували в інтернаті. У листопаді 2022 року підозрюваний вчинив статевий акт зі сплячим неповнолітнім хлопчиком. Через кілька днів він зробив те саме з іншим неповнолітнім хлопцем. Ці дії були повторені в листопаді 2022 року», – розповів Ласло Сіладі, речник прокуратури області Саболч-Сатмар-Берег.

За інформацією угорського видання, потерпілим дітям виповнилося лише 14 років.

«Чоловік перебував під арештом з 6 грудня 2022 року до 7 листопада 2023 року, а потім суд призначив за ним кримінальний нагляд, так званий домашній арешт. Утім підозрюваний 19 листопада 2023 року зник у невідомому напрямку. Зараз він перебуває під слідством за втечу з-під арешту», – додав речник прокуратури.

Згідно з підозрою, 54-річний педофіл неодноразово ґвалтував дітей, які займалися спортом у футбольній академії в Тарпі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні