Волинянин став чемпіоном України із самбо. ФОТО

0
-3
Волинянин став чемпіоном України із самбо. ФОТО
Тренер з Володимира-Волинського став чемпіоном України із самбо.

Так, у неділю, 29 вересня, в Чорноморську Одеської області фінішував чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивного й бойового самбо, пише "Буг".

Волинь отримала одразу двох чемпіонів: від Володимира-Волинського Романа Горошкевича, та Іванич – Мирослава Циголко.

В індивідуальному заліку у ваговій категорії понад 100 кг впевнену перемогу здобув житель Володимира-Волинського Роман Горошкевич.

Турнір відбувався протягом двох змагальних днів. Змагання зібрали понад 300 спортсменів із 20 областей.

"Змагання проведені як завжди на високому рівні. Моя перемога показала, що можна продовжувати ще тренуватись і боротись щоб показувати хороший результат, ще щоб показати, що й у маленькому містечкові можна розвивати себе та й спорт загалом на досить високому рівні.

Надалі планую навчати і ділитись своїми знаннями з дітьми, яких треную на базі Спорт комплексу Олімп. (Якраз зараз проводиться набір учнів). Хочу подякувати Бровку Олександру за допомогу у підготовці до змагань, за його вольовий настрій до нових досягнень, який він передає іншим", – ділиться враженнями Роман Горошкевич.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні