--> Волинянин здобув звання чемпіона України з бойового самбо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин здобув звання чемпіона України з бойового самбо

0
0
Волинянин здобув звання чемпіона України з бойового самбо
Волинська збірна з бойового самбо посіла друге командне місце на Чемпіонаті України.

У суботу, 4 травня, у селищі Підгірці Київської області відбувся Чемпіонат України з бойового самбо серед юнаків і чоловіків. Захід організовувала Федерація бойового самбо України, - йдеться на офіційній сторінці клубу «Garda» у "Фейсбуці".

У рамках змагань відбувалися бої у таких вагових та вікових категоріях:

1. Юнаки 2001-2002 років народження - 52, 57, 62, 68, 74, 82, 90 та більше 90 кілограм.

2. Чоловіки 2000 року народження і старше - 57, 62, 68, 74, 82, 90 та більше 90 кілограм.

Участь у чемпіонаті взяв і боєць клубу GARDA Дмитро Ковальчук. Він провів чотири бої. Три з них виграв достроково, ще один за кількістю отриманих балів. В результаті змагань Дмитро здобув звання чемпіона України з бойового самбо у ваговій категорії до 68 кг серед юнаків.

Участь борця у змаганнях була можливою завдяки постійній підтримці клубу: Вікторія Шляхтич (компанія «AWG Карс»), Julia Rykovska (компанія WEST AUTO HUB ), Alexey Shmigel, родині Маковських та транспортній допомозі Валентин Слуцкий (ФГ «Агроком»).

«Я здобув звання чемпіона України з бойового самбо. Цей спорт новинка для мене і для моїх тренерів. Дуже важко було адаптуватись до нових правил, до нових суперників і взагалі до цього виду спорту. У поєдинках я застосовував техніки з бразильського джиу-джитсу, про що свідчать три дострокові перемоги задушливими прийомами», - ділиться враженнями Дмитро Ковальчук.

До слова, Дмитро брав участь у Чемпіонаті в складі Волинської збірної, кістяком якої були бійці СК ВОЇН. Команда GARDA вдячна тренерам партнерського клубу за надану можливість Дмитру представляти з ними Волинь.

Додамо, що цей чемпіонат України був відбірковим до Чемпіонату Європи з цього виду спорту.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні