Дитячий тенісний турнір «Незламні 2023» у Луцьку: Новий початок для юних спортсменів

0
Дитячий тенісний турнір «Незламні 2023» у Луцьку: Новий початок для юних спортсменів
У Луцьку проходить дитячий тенісний турнір "Незламні 2023". За ініціативи спортивного клубу "Олімпія". Цей захід став важливою платформою для молодих тенісистів, щоб продемонструвати свої навички.



Цей турнір зібрав 48 молодих учасників, 24 хлопця та 24 дівчини. Його мета - відновлення дитячого та юнацького тенісу в Україні.





"Ми прагнемо не лише відновити тенісну культуру серед дітей, але й зробити наш турнір національним та міжнародним за європейськими стандартами," - розповів Віталій Кононенко, співорганізатор заходу. "Завдяки підтримці спонсорів, учасники отримують не лише можливість продемонструвати свої навички, але і насолодитися багатофункціональними подарунками та обідами, які забезпечують комфортні умови для змагань."





Важливим аспектом організації турніру є підтримка та розвиток дітей у важкий для країни період. Діти - це майбутнє України, і кожен шанс розвивати їхні таланти та навички є надзвичайно важливим.







"Ми дуже раді, що діти, батьки, тренери, незважаючи ні на що, продовжують розвивати наших дітей, ми дуже вдячні нашим Силам Оборони, завдяки яким ми маємо цю можливість тут в тилу, звісно, ми маємо в першу чергу допомагати захисникам і захисницям, спрямовувати всі наші зусилля для того, аби їм допомагати усім, чим тільки можемо, але і не забуваємо про наших дітей, адже саме для них ми зараз виборюємо цю незалежну країну", - зазначила Катерина Шкльода, голова правління фонду "Тільки Разом".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні