На Волині закриють два автобусні маршрути

0
-4
На Волині закриють два автобусні маршрути
У Ковелі виконком затвердив нову мережу автобусних маршрутів загального користування.

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради, яке відбулося 11 липня, прийняли рішення закрити два автобусні маршрути загального користування: № 18А «Льонзавод – вул. Загородня» (ч/з Вокзал)» та № 45 «вул. Г. Чупринки – Сільмаш» (ч/з Вокзал), повідомляє «Район.Ковель».

За даними чиновників, це обумовлено відсутністю перевізників-претендентів на участь у конкурсах з визначення автомобільних перевізників на даних маршрутах.

Виконком затвердив нову мережу автобусних маршрутів загального користування та кількість груп оборотних рейсів, при цьому рішення виконавчого комітету міської ради від 12 січня 2017 року № 25 «Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування» втратило чинність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні