У місті на Волині проведуть дезінфекцію маршруток

0
4
У місті на Волині проведуть дезінфекцію маршруток
У Ковелі обговорили заходи щодо запобігання можливого поширення коронавірусу на території міста та району.

Спільне засідання комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста та району відбулося у середу, 4 березня, повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Зокрема, Людмила Маляр, завідувачка Ковельського міськміжрайонного відділу «Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України» повідомила, що постійно здійснюється моніторинг ситуації та розроблено план протиепідемічних заходів, які значно посилені.

Госпітальною базою для надання медичної допомоги на Волині слугуватиме обласна інфекційна лікарня та у разі захворювання вагітної – перинатальний центр. Створено дві спецбригади швидкої допомоги для транспортування та надання допомоги особам, які відповідають визначенню випадку COVID-19 до госпітальних баз.

Вона також наголосила, що перевізники мають забезпечити дезінфекцію своїх транспортних засобів.

Нагадаємо, у Ковелі у двох людей запідозрили коронавірус. Після лабораторного дослідження підозри не підтвердилися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні