У Рожищі діти плели сітки для військових на фронті

0
1
У Рожищі діти плели сітки для військових на фронті
Громадський рух «Мистецький форпост» спільно з комунальним закладом «Рожищенський будинок дитячої творчості» організували та провели черговий етап акції «Патріотів юних рученята – захистити хочуть тата» з плетіння маскувальних сіток для військових ЗСУ.

Про це повідомили на сторінці "Молодіжний Простір міста Рожище" у "Фейсбуці".

"На жаль, щодня приходять сумні звістки про ворожі обстріли від яких гинуть та отримують поранення, як українські військові, так і мирні жителі. На п'ятому році війни потреба в маскувальних сітках залишається актуальною. Ми звернулися до благодійного фонду «Фонд Володимира Вдовенка – людина – мірило всіх речей» з проханням про закупівлю основи для плетіння маскувальних сіток. Змобілізували учнівські колективи, які активно взялися до важливої справи",– написав керівник "Мистецького форпосту" Віталій Шевченко.


За участь він дякує учням та вчителям ЗОШ І-ІІІст. с.Береськ, ЗОШ І-ІІІст. с.Копачівка, ЗОШ І-ІІІст.№1 м.Рожище, ЗОШ І-ІІІст.№3 м.Рожище, Рожищенському ліцею №4, Княгининівського ліцею Волинської обласної ради, Княгининівського НВК, НРЦ с.Крупа, осередку національно-патріотичного виховання "Маленькі патріоти", керівнику волонтерської групи "Слава" Кваші Олександру, працівникам та відвідувачам центральної районної бібліотеки м.Рожище, дітям с.Брище, молодіжному простору "City Life". Подяку висловлює ГО Військові капелани Волині та Деду Волинь, які доставляли сітки в зону ООС.

Подібні акції національно-патріотичного спрямування у Рожищі планують проводити й надалі. Усіх охочих заклиувють долучатись та продовжувати підтримувати військових ЗСУ заради миру та спокою в державі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні