--> На Волині покарали 16 посадовців за вчинені фінансові порушення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині покарали 16 посадовців за вчинені фінансові порушення

0
1
На Волині покарали 16 посадовців за вчинені фінансові порушення
Впродовж січня-квітня 2019 року волинські фахівці забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 8,3 млн грн.

За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності за вчинені фінансові порушення притягнуто 16 посадових осіб із накладанням штрафів на суму 3,7 тис. грн, повідомляє Урядовий портал.

До правоохоронних органів передано 14 ревізійних матеріалів, за якими порушено 11 кримінальних проваджень та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 5 особам. З початку року з метою відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів аудитори ініціювали перед органами прокуратури, об’єктом контролю та іншими державними органами 6 позовів, до суду пред’явлено 1 позов на суму 320,7 тис. грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю із посади звільнено 1 особу.

Проведеними аудитами виявлено факти неефективних управлінських дій (рішень) або ризикових операцій на суму понад 145 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади та підприємств прийняли 26 управлінських рішень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні