--> «Волинь» вириває нічию на сьомій доданій хвилині. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» вириває нічию на сьомій доданій хвилині. ВІДЕО

0
2
«Волинь» вириває нічию на сьомій доданій хвилині. ВІДЕО
У 29-му, передостанньому, турі чемпіонату України з футболу у першій лізі сезону 2018/2019 року луцький футбольний клуб «Волинь» зіграв унічию вдома з «Рухом» (Винники) – 1:1. Чи гратиме «Волинь» у стикових матчах за право наступного сезону виступати у прем’єр-лізі, вирішиться наступної суботи, 25 травня.

Матч з «Рухом» відбувся в неділю, 19 травня, в Луцьку на стадіоні «Авангард».

У складі господарів уперше в цьому році вийшов на поле воротар Віталій Неділько. Через травму на тренуванні не зміг узяти участь у грі стовп нашої оборони – Міха Горопевшек. У складі гостей також не вийшов на поле вихованець «Волині» – центральний захисник Роман Нікітюк.

«Волині» перемога над «Рухом» була потрібна, як повітря, а «Рух» уже вирішив свої турнірні завдання.

Проте саме гості забили перший гол. На 15-й хвилині відзначився Богдан Бойчук.

Часу змінити хід поєдинку на свою користь «червоно-білі» мали вдосталь, але нічого вдіяти не могли. Всередині другого тайму в штрафному майдансику гостей упав Сіаваш Хагназарі, розраховуючи на пенальті. Арбітр дав іранцю за симуляцію жовту картку.

Час спливав. «Хрестоносці» програвали. Навала успіху не давала. Суддя додав до основного часу 6 хвилин. І на останній з них після подачі зі штрафного Бартуловича гості сфолили на Хагназарі. Він встиг вдарити по м’ячу, той відскочив у центр карного майданчика, де його добив у ворота Кожанов. Але позаяк рефері побачив, що іранця вдарив у ногу півзахисник «Руху» Габріель дос Сантос, він на той час уже дав свисток і показав на 11-метрову позначку.

Цього разу до м’яча підійшов не штатний пенальтист Денис Кожанов, а Младен Бартулович. Денис, либонь, повважав, що воротар уже знає напрямок його удару – в лівий нижній кут. Бартулович з лівої ноги пробив у правий верхній – 1:1.

Команди ще пограли дві хвилини, і пролунав фінальний свисток.

Коментуючи момент із призначенням одинадцятиметрового, головний тренер «Волині» Андрій Тлумак на післяматчевій прес-конференції сказав: «Якщо є питання по пенальті – ми щойно переглядали, і це сто відсотків одинадцять метрів. Звичайно, команди, яким ставлять одинадцять метрів на останніх хвилинах, обурюються, мають претензії до арбітрів, але ми спеціально передивилися перед тим, як я йшов сюди, і це був стовідсотковий пенальті».

Тим часом «Колос» програв «Дніпру-1» на виїзді 1:3, «Металіст-1925» зіграв унічию (1:1) з «Інгульцем».

Тепер у «Волині», «Колоса» й «Металіста» однакова кількість очок – 51, але завдяки кращій різниці забитих і пропущених лучани на третій сходинці, а харків’яни – на четвертій.

Отож, хто буде грати стикові ігри з командами прем'єр-ліги, вирішиться вже наступної суботи, 25 травня. «Волинь», нагадаємо, зустрінеться в Горішніх Плавнях із «Гірником-Спорт», «Металіст» зіграє на виїзді з «Авангардом», а «Колос» прийме вдома «Оболонь-Бровар».

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення


Фото Юрія Фетисова із «Фейсбуку»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні