«Волинь» на виїзді перемогла аутсайдера. ВІДЕО

0
6
«Волинь» на виїзді перемогла аутсайдера. ВІДЕО
У 12-му турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька команда ФК «Волинь» зіграла в гостях з МФК «Металург». Гра закінчилася з рахунком 1:3 на користь «Волині».

Матч відбувся в Запоріжжі в суботу, 5 жовтня, у Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена».

До цієї гри дебютанти першої ліги – запоріжці – перебували на останньому рядку турнірної таблиці. У них в активі була одна перемога, одна нічия і 9 поразок. Тепер поразок стало 10.

Хоча господарі активно розпочали гру. Та й протягом усього матчу створили чимало моментів біля воріт Віталія Неділька. Але клас нашого воротаря і польових гравців переважив. В окремих моментах «хрестоносців» рятувала стійка і поперечина. Заради справедливості варто сказати, що рамка воріт виручала в кількох випадках і «металургів».

Уже на 2-й хвилині рахунок був 1:0. Гол у ворота волинян забив Денис Бєлоусов.

На 10-й хвилині Денис Кожанов відквитав м'яч – 1:1.

На 30-й хвилині Сіаваш Хагназарі схилив шальку терезів на користь «Волині» – 1:2.

Завершальну крапку в матчі поставив на 80-й хвилині після подачі зі штрафного Василь Курко. Хтось із захисників невдало відбивав навіс головою, м’яч перелетів на дальню стійку, і наш півзахисник головою спрямував його у ворота.

1:3 – перша у цьому чемпіонаті виїзна перемога «Волині».

Цікаво, що після неї наша команда залишилася на 8-му місці. У неї в активі стало 19 очок.

Лідирує із 25 очками «Оболонь-Бровар». Ця команда в 12-му турі зіграє в неділю, 6 жовтня, на виїзді з «Інгульцем». В «Металіста-1925» – 24 залікові бали, в «Минаю» і «Авангарда» – по 23.

Результати інших матчів 12-го туру: «Гірник-Спорт» – «Минай» – 1:0, «Агробізнес» – «Прикарпаття» – 1:2, «Черкащина» – «Авангард» – 1:2, «Балкани» – «Чорноморець» – 1:1, «Металіст-1925» – «Миколаїв» – 0:0.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні