«Волинь» вириває перемогу в Івано-Франківську і виходить в лідери. ВІДЕО

0
-10
«Волинь» вириває перемогу в Івано-Франківську і виходить в лідери. ВІДЕО
У 18-му турі чемпіонату України з футболу луцький ФК «Волинь» зустрічався в Івано-Франківську з місцевим ФК «Прикарпаття». Безкомпромісна гра закінчилася перемогою «Волині» – 1:2.

Матч відбувся в суботу, 16 листопада, в Івано-Франківську на стадіоні «Рух».

Протягом усього поєдинку команди грали, як то кажуть, без центру поля: то прикарпатці атакували, то волиняни.

Відкрили рахунок в матчі господарі. Після розіграшу кутового на 20-й хвилині Василь Француз проштовхнув м'яча у ворота Леванідова – 1:0.

На 28-й хвилині гравець «Волині» Іван Цюпа зрівнює рахунок. Перший свій гол у цьому сезоні він забив також після розіграшу кутового і пасу на вільну позицію від Сіаваша Хагназарі.

Одразу після цього франківці провели атаку, і м'яч побував у воротах «Волині». Але через офсайд суддя гол не зарахував.

У другому таймі активнішими були гості. Вони мали кілька реальних нагод вийти вперед. Зокрема, на 70-й хвилині воротар «червоно-білих» Владислав Леванідов необачно вийшов назустріч м'ячу за межі штрафного майданчика. Добре, що його підстрахували партнери і схибив гравець «Прикарпаття».

Витримавши натиск, волиняни таки використали свій шанс на перемогу. На 90-й хвилині Ростислав Волошинович, який вийшов у другому таймі на поле замість Олександра Климця, в чудовому стилі обіграв кількох суперників у їхньому штрафному і перекинув м'яча через голкіпера у ворота «Прикарпаття».

1:2 – виїзна перемога «Волині» дозволила їй набрати 37 очок і вийти в лідери першості.

Стільки ж було до 18 туру в «Оболоні-Бровара», яка свою гру із «Гірником-Спорт» розпочала на годину пізніше «Волині». Столичний клуб несподівано вдома поступився 0:2, тож йому не вдалося повернути перше місце, бо у волинян краща різниця забитих і пропущених голів.

36 очок і третє місце в активі «Руху» (Львів), який у п'ятницю, 15 листопада, здолав з рахунком 1:0 принципового суперника – харківський «Металіст-1925». В «Руху» в запасі ще виїзна гра з «Гірником-Спорт».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні