У місті на Волині відбувся легкоатлетичний пробіг серед молоді

0
2
У місті на Волині відбувся легкоатлетичний пробіг серед молоді
У Рожищі на площі Незалежності відбувся легкоатлетичний пробіг.

У рамках районних заходів присвячених 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Рожищі 8 травня провели легкоатлетичний пробіг за участю учнів шкіл міста.

Ідея проведення спортивного заходу не нова, але на сьогоднішній день досить актуальна. У переддень святкування перемоги над нацизмом у Другій світовій війні хочеться нагадати усім заради чого гинули наші батьки та діди - задля миру на рідній землі.

На початку забігу, перед учнями рожищенських шкіл виступили представники місцевої влади та побажали учасникам сил, миру, ну і, звісно, перемоги.

Варто зауважити, що всі учасники були в гарній фізичній формі, що додавало ще більшої цікавості: хто буде кращим з кращих.

Отож, результати такі: перше місце здобула команда ЗОШ №1, друге місце – Рожищенський ліцей №4, третє місце – ЗОШ №3, четверте місце – команда ЗОШ №2.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні