Покладанням квітів відзначили День пам’яті та примирення в Рожищі. ФОТО

1
1
Покладанням квітів відзначили День пам’яті та примирення в Рожищі. ФОТО
День пам’яті та примирення і 75-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Рожищі відзначили в умовах карантинних обмежень.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

"Хоча, цьогоріч, через світову пандемію коронавірусної інфекції COVID-19 та введений в Україні карантин, усі масові заходи скасовані, але ми маємо завжди пам’ятати та не забувати тих, хто боронив нашу країну, хто відроджував нашу державу у повоєнні роки", - йдеться у повідомленні.

Тож 8 травня Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук, голова РДА Сергій Шкода, голова районної ради Андрій Музика, працівники держустанов хвилиною мовчання вшанували загиблих у Другій світовій війні та поклали квіти до обеліска Слави, пам’ятного знаку в сквері «Борцям за волю та незалежність України», братської могили та могили перезахоронених воїнів УПА.

"Приємно, що юні рожищани, представники Молодіжного простору «City Life», виготовили та вручали цього дня мешканцям громади червоні маки – символ пам’яті жертв війни", - додають у міськраді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
упа=нацизм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні