Рожищан можуть оштрафувати за бур'яни на незабудованих земельних ділянках. ФОТО

0
3
Рожищан можуть оштрафувати за бур'яни на незабудованих земельних ділянках. ФОТО
Рожищани утримують в неналежному стані закріплені за ними земельні ділянки.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

У понеділок, 3 серпня, старша муніципальна інспекторка Рожищенської міської ради Мар’яна Демчук провела рейд на вулиці Луговій щодо недотримання в належному стані виділених під забудову земельних ділянок.

Відповідне звернення надійшло від членів ОСН Квартальний комітет «Крайовий», які проживають на згаданій вулиці. Основна проблема в тому, що багато ділянок на масиві знаходяться в занедбаному стані, а чагарники та бур’яни сягають величини людського зросту.

За словами заявників, власники земельних ділянок не тільки порушують Правил благоустрою та добросусідства, а й своєю бездіяльністю сприяють виникненню численних пожеж у весняно-осінній період на масиві.

Старша муніципальна інспекторка Мар’яна Демчук виїхала на масив та зафіксувала факт порушення Правил благоустрою міста Рожище п. 4. 9. (утримання в належному стані виділених під забудову територій, а також прилеглих/закріплених територій, до початку будівництва покладається на власників (користувачів, орендарів) земельних ділянок). На порушників складено приписи, які будуть надіслані їм листами.

«Просимо рожищан у власності яких є земельна ділянка на вулиці Луговій та провулку Луговому переконатися, що вона у належному стані, або провести санітарне скошування трави, бур’янів та чагарників. Своєчасне реагування допоможе уникнути адміністративної відповідальності та не створюватиме проблем для людей, які проживають поруч», - зауважує Мар’яна Демчук.

Нагадаємо, що за порушення вищевказаних Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», яка передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні