Луцькій школі №22 виділили гроші на ремонт двору

0
-1
Луцькій школі №22 виділили гроші на ремонт двору
Луцькій школі №22 виділили гроші на ремонт двору, який просили завершити педагогічний склад навчального закладу, батьки учнів та люди, які ходять повз школу.

Про це стало відомо у середу, 27 лютого, під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше луцькій школі №22 відмовили у проханні викласти 60 метрів бруківки. У відповідь на петицію секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт повідомив, що провести роботи з влаштування пішохідної доріжки поки неможливо, мовляв немає грошей.

Під час сесії депутат Алла Надточій запропонувала зняти з коштів на оновлення інфраструктури електротранспорту 600 тисяч гривень.

«Там є розрита територія. Я говорила про це у вересні, перший заступник міського голови Недопад підтримував мене, що це потрібно доробити. У нас недороблених дворів дуже багато. Я не можу зрозуміти, яка в нас стратегія до шкільних дворів», – зазначила обраниця.

Депутат Костянтин Петрочук зазначив, що кошти на поточний ремонт біля цієї школи вже виділені, однак роботи не розпочали тільки через погані погодні умови.

«Як тільки погода дозволи – ремонт почнуть», – переконав Петрочук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні