Луцькій школі відмовили викласти вже закуплену бруківку

5
-8
Луцькій школі відмовили викласти вже закуплену бруківку
Луцькій школі №22 відмовили у проханні викласти 60 метрів бруківки.

Про це йдеться на Єдиному сайті місцевих петицій.

Так, лучанин Юрій Галайда повідомив про те, що щодня через двір школи проходить сотні людей.

"Просимо виділити кошти та провести роботи з укладання бруківкою даної доріжки (довжина близько 60 метрів). Бруківка уже є в наявності на території скверу, тому потрібно провести тільки її вкладання", - пише лучанин.

Нагадаємо, за ініціативою мешканців мікрорайону та за сприяння Департаменту ЖКГ Луцької міської ради влітку було прокладено доріжку з бруківки через сквер з вулиці Писаревського до світлофору на проспекті Відродження. Також було встановлено освітлення та лавки. Проблемним залишився тільки відрізок з вул. Писаревського у двір школи №22, що перетинається з уже створеною доріжкою.

У відповідь на петицію секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт повідомив, що провести роботи з влаштування пішохідної доріжки поки неможливо, мовляв немає грошей.

"На даний час провести роботи з влаштування пішохідної доріжки з вулиці Писаревського у двір школи №22 немає фінансової можливості.
Дане питання знаходиться на контролі в департаменті житлово - комунального господарства та буде розглянуто при додатковому фінансування статті витрат на ремонт об’єктів вулично - дорожньої мережі", - написав секретар Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустоцвіт бреше, як би бруківку закупили через міськзраду в кого треба, тоді поклали, і він за отримав відкат.
Відповісти
бо не укропівський Вишківбрук
Відповісти
Нeма чого до тоi школи ходидити
Працювати йоршиком мона навчитися за 3 днi
Відповісти
Варто на одні сходи подивитися як підійматися від міськради до цнапу (екс кінотеатр батьківщина). Кончені сходи нові типа як і влада повне лайно.
Відповісти
Бабло стирили-шакали!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні