--> Школа-інтернат у селі Затурці отримає допомогу з Німеччини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Школа-інтернат у селі Затурці отримає допомогу з Німеччини

0
-1
Школа-інтернат у селі Затурці отримає допомогу з Німеччини
Три вантажі гуманітарної допомоги з Німеччини передадуть Затурцівській школі-інтернату та Товариству Червоного Хреста України у Луцьку.

Серед вантажу будуть харчові продукти, одяг, меблі, обладнання та інвалідні візки. Три вантажі масою до трьох тонн визнали гуманітарною допомогою відповідно до розпорядження голови Волинської ОДА від 20 лютого.

Так, Затурцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» отримає від німецького донора «Бокернер Кліке. Гуманітарна допомога для дитячих закладів України» вантаж масою 2,15 тонни (картонні коробки з одягом б/в; дивани нові, крісла нові, картонні коробки з різдвяними подарунками, в т.ч.: мука, цукор, горох, крупа вівсяна, квасоля, чай в пакетиках, макарони, олія соняшникова, сухарики, какао-порошок, шампунь, маргарин, рис, кава, чечевиця, розпушувач до тіста, печиво, цукерки, шоколад, зубна паста, мило, гель для душу).

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України отримає від Червоного Хреста Німеччини, окружного об’єднання Арвайлер гуманітарні вантажі масою 2,695 тонни.

Серед вантажу є лікарський одяг б/в, одяг та взуття б/в, постільна білизна б/в, покривала б/в, фісгармонія з лавкою б/в, орган б/в, синтезатор із аксесуарами б/в, іграшки б/в, іграшки м'які б/в, сушка для білизни б/в, матраци б/в, чохли для матраців б/в, швейна машинка б/в, функціональні ліжка б/в, шкільна дошка б/в, сечоприймачі (нові), стоматологічне крісло б/в) та 627 кілограмів (допомога при ходьбі (ціпки) б/в, велосипеди б/в, дитячий автомобіль б/в, ролатори б/в, інвалідні коляски б/в.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні