У Луцьку провели турнір з козацького двобою

0
-5
У Луцьку провели турнір з козацького двобою
У Луцьку у фінальних та рейтингових поєдинках ІV Міжнародного турніру з козацького двобою «PRIDE-2019» зійшлися найкращі бійці.

Змагаються бійці з Білорусі, Азербайджану, Туреччини, Литви та України. Міжнародні змагання з ММА проходять в Арт-кафе «Стоп-Кадр», - повідомляє ІА Волинські новини.

Організатор спортивного дійства, голова Волинської федерації козацького двобою та президент клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков розповідає, що сьогодні - перший день четвертого міжнародного турніру за правилами MMA «PRIDE-2019».

«Уже відбулись попередні поєдинки серед учасників вікових груп спортсменів з 16-18-ти, 20-ти років та понад 21 рік. А зараз розпочинається вечірня програма фіналів та рейтингових поєдинків серед учасників вказаних вікових груп. Загалом учасників турніру понад 300, а у старших вікових групах змагається 100 спортсменів», - розповідає Кулаков.

За словами представника Білорусі Петра Качаловського, рівень змагань дуже хороший.

«Я представляю місто Брест і клуб «Бусідо». Спортом займаюся десь з 11 класу, він, так би, мовити, йде зі мною по життю. Виступаю в основному із рукопашноого бою, з ушу саньда.

Я кандидат в майстри спорту по ушу саньда, переможець міжнародного турніру з ушу саньда, призер чемпіонату Білорусі з рукопашного бою. На міжнародному турнірі з ушу неодноразово зустрічався в сутичках із українськими спортсменами, також на чемпіонаті області з рукопашного бою. Українці складають нам хорошу конкуренцію, дуже часто перемагають», - каже Петро Качаловський.

Спортсмен додає, що в Луцьку вперше, та вже встиг полюбити місто, воно дуже затишне та комфортне.

Азербайджан на сьогоднішніх змагання представляє два професійних бійці - Фархад Пуладов і Ельчин Гусейнов.

«Ми представляємо команду Федерації сават і шаолінь бойових мистецтв. Сьогодні у нас будуть виступати 2 професійних бійці - Фархад Пуладов і Ельчин Гусейнов. До Луцька ми вже приїздимо вп'яте. Всюди нас приваблює гостинність людей а уважність, а також ми давно товаришуємо з тренером, головою Волинської федерації козацького двобою Олександром Кулаковим. Я вважаю, що обмін досвідом та партнерство робить цей спорт потужним ремеслом, тому щороку я запрошую луцьку команду до себе в Баку на збори. Для мене спорт - це дружба», - каже тренер Федерації сават і шаолінь бойових мистецтв Рухі Гусейнов.

Для спортсмена з Луцька Дениса Борзенка такі поєдинки дають змогу самовдосконалюватись, прагнути до кращого та заявити про себе. Хлопець каже, що спортом займається з дитинства.

«Спорт – це не лише цілодобові тренування, а й мистецтво заявити про себе, показати, з якого ти тіста», - наголошує юнак.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні