На Волині проходить чемпіонат зі змішаних єдиноборств

0
-2
На Волині проходить чемпіонат зі змішаних єдиноборств
На Волині проходить чемпіонат зі змішаних єдиноборств.



Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.



Близько 150 учасників з усієї області зібралися на базі спортивного залу ФСТ «Динамо», аби взяти участь у чемпіонаті Волинської області зі змішаних єдиноборств ММА серед молодших дітей 10-11 років, старших дітей 12-13 років, юнаків 14-15 років, юніорів 17-17 років та дорослих чоловіків та жінок. Змагання стартували 26 січня 2019 року.



Варто зауважити, що захід проходить за підтримки Волинської обласної державної адміністрації. Організатором обласного чемпіонату є громадська організація спортивний клуб змішаних єдиноборств «Воїн», який заснований у 2014 році.



Серед гостей, які завітали на відкриття заходу були і представники виконавчої гілки влади в області. Зокрема, заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, керівник патронатної служби облдержадміністрації Валерій Криворог та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин.



Побажав учасникам перемоги президент Волинського обласного відокремленого підрозділу ГО «Федерація змішаних єдиноборств ММА України» Михайло Смолка.



"Учасникам – хороших боїв без травм. А глядачам – видовищних поєдинків. Дякую, що ви усі прийшли", - зазначив Михайло Смолка.



Окрім того, перед початком змагань відзначили кращих спортсменів минулого року.



Директор спортивного клубу «Воїн» Дмитро Василенко відзначив, що ці змагання є відбірковими перед чемпіонатом України, який проходитиме в березні. За результатами змагань буде сформована команда, що представлятиме Волинь. Наразі – тривають поєдинки. Усі охочі мають змогу їх побачити, відвідавши спортивний зал ФСТ «Динамо». Нагородження переможців заплановано на 19:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні