Повідомили, хто просить підвищити проїзд у Луцьку

1
-2
Повідомили, хто просить підвищити проїзд у Луцьку
У міській раді назвали перевізника, який просить підвищити у Луцьку вартість проїзду до семи гривень.

Про це йшлося у середу, 21 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, раніше до мерії звернулися декілька підприємств, що здійснюють надання послуг з перевезення пасажирів автобусами, з вимогою підвищення вартості проїзду.

Основною причиною звернень є ріст витрат на надання таких послуг, передусім через ріст цін на паливно-мастильні матеріали.

Під час засідання виконкому, начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що у зв’язку із зверненням перевізників про підвищення вартості проїзду в місті, потрібно провести обстеження пасажиропотоку у транспорті.

Відомо, що рахуватимуть пасажирів не у всіх маршрутках Луцька, а лише у маршрутних таксі № 1, 2, 10, 12, 17 та 22-22а, які належать ТзОВ ВТП «Санрайз».

«Ці маршрути визначили відповідно до рішення секретаря Луцької міської ради. У 2017 році були обстеження на інших маршрутах і згідно документів, ці результати дійсні протягом трьох років. Тому ми вирішили використовувати ті дані, які у нас вже були напрацьовані.

Обстежити усі маршрути та тролейбуси в місті – це накладно, процедура займає 2-3 місяці. У нас ще є сезонні перевезення, які ми не можемо підрахувати», – пояснив Степанов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову мізки пудрять, а до "Санрайзу" вже час навідатись... Чекайте...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні